• Home
  • ONDERNEMINGSGROEP
  • CERTIFICATEN
  • REFERENTIES
  • ACTUEEL
  • Contact
Vormann • 150 jaar boorervaring
150 jaar boorervaring

COLOFON

Vormann Bohrgesellschaft
mbH & Co KG
Liebigstrasse 36-38
D - 48301 Nottuln
Duitsland

Tel.† +49 2502-23240
Fax† +49 2502-232420

Homepage: www.vormann.net, www.brunnenbau.com, www.vormann-und-partner.net
Contact: de heer Daniel Swiatoniowski† Schreiben Sie uns!

Directeur: de heer Daniel Swiatoniowski
Fax +49 2502-232421

Handelsregister: HRA 1611, AG Coesfeld
Umsatzsteuer-ID-Nr.: DE 124464267

Vormann und Partner Bohrgesellschaft
mbH & Co.KG
Werner-von-Siemens-Strasse 16
D - 18437 Stralsund
Duitsland
Tel: +49 3831-4494-0
Fax: +49 3831-4494-20

Contact: de heer Bernd Waschki† Schreiben Sie uns!

Directeur: de heer Bernd Waschki

Handelsregister: Amtsgericht Stralsund, HRA 2273
Umsatzsteuer-ID-Nr.: DE 815109147


Uitsluiting van aansprakelijkheid (disclaimer)


1. Inhoud van het internetaanbod
De auteur staat niet in voor de actualiteit, juistheid, volledigheid of kwaliteit van de ter beschikking gestelde informatie. Aansprakelijkheidsclaims tegen de auteur, die betrekking hebben op schade van materiŽle of ideŽle aard, die door het gebruik of niet-gebruik van de aangeboden informatie resp. door het gebruik van foutieve en onvolledige informatie veroorzaakt werd, zijn in principe uitgesloten.
Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend en niet bindend. De auteur behoudt zich uitdrukkelijk de mogelijkheid voor, gedeelten van de pagina's of het complete aanbod zonder afzonderlijke aankondiging te wijzigen, aan te vullen, te wissen of de publicatie tijdelijk of definitief stop te zetten.

2. Verwijzingen en links
Met het vonnis d.d. 12 mei 1998 heeft de arrondissementsrechtbank Hamburg beslist dat men door de vermelding van een link voor de inhoud van de pagina, waarnaar verwezen wordt, eventueel mee de verantwoordelijkheid moet dragen. Dit kan, aldus de arrondissementsrechtbank, slechts verhinderd worden doordat men zich van deze inhoud uitdrukkelijk distantieert. Wij hebben op onze pagina's links naar andere pagina's op het internet geplaatst. Voor al deze links geldt: wij verklaren uitdrukkelijk dat wij geen enkele invloed op de vormgeving en op de inhoud van de pagina's, waarnaar verwezen wordt, uitoefenen. Daarom distantiŽren wij ons uitdrukkelijk van elke inhoud van alle pagina's op onze homepage, waarnaar verwezen wordt, en maken wij van deze inhoud niet de onze. Deze verklaring geldt voor alle op onze homepage vermelde links en voor elke inhoud van de pagina's, waarnaar de bij ons ingeschreven banners en links leiden.

3. Auteurs- en identificatierecht
De auteur streeft ernaar, in alle publicaties de auteursrechten van de gebruikte grafische elementen, klankdocumenten, videosequenties en teksten in acht te nemen, door hem zelf opgemaakte grafische elementen, klankdocumenten, videosequenties en teksten te gebruiken of naar licentievrije grafische elementen, klankdocumenten, videosequenties en teksten terug te grijpen.
Alle binnen het internetaanbod genoemde en eventueel door derden beschermde handels- en fabrieksmerken zijn in onbeperkte mate onderworpen aan de bepalingen van het telkens geldende identificatierecht en aan de bezitsrechten van de telkens geregistreerde eigenaars. Enkel op basis van de naakte vermelding is niet de conclusie te trekken dat handelsmerken niet door rechten van derden beschermd zijn! Het auteursrecht voor gepubliceerde, door de auteur zelf uitgewerkte objecten blijft enkel aan de auteur van de pagina's voorbehouden. Een reproductie of gebruikmaking van dergelijke grafische elementen, klankdocumenten, videosequenties en teksten in andere elektronische of gedrukte publicaties is zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur niet toegestaan.

4. Gegevensbescherming
Voor zover binnen het internetaanbod de mogelijk tot invoer van persoonlijke of zakelijke gegevens (e-mail adressen, namen, adressen) bestaat,† volgt de opgave van deze gegevens door de gebruiker op uitdrukkelijk vrijwillige basis.

5. Rechtsgeldigheid van deze uitsluiting van aansprakelijkheid (disclaimer)
Deze uitsluiting van aansprakelijkheid 'disclaimer) dient beschouwd te worden als bestanddeel van het internetaanbod, van waarui naar deze pagina verwezen werd. Voor zover gedeelten of op zichzelf staande formuleringen van deze tekst niet, niet meer of niet volledig met de geldende rechtstoestand overeenstemt, blijven de inhoud en de geldigheid van de overige gedeelten van het document onverminderd van kracht.

--------------------------------------

Concept en realisatie van de website
Grosselfinger.Werbeagentur
http://www.grosselfinger.de

Deutsch    English    FranÁaise    Nederlandse    Polska