• Home
  • ONDERNEMINGSGROEP
  • CERTIFICATEN
  • REFERENTIES
  • ACTUEEL
  • Contact
Vormann • 150 jaar boorervaring
150 jaar boorervaring

REFERENTIES

Succes door kwaliteit

Tot de besten van de branche te behoren, betekent voor ons meer dan tot de grootste te behoren.
Alle Vormann bedrijven streven het doel na, hun klanten door hoogwaardige arbeid te overtuigen - tegen een faire prijs-kwaliteitverhouding.

Goedkope dienstverlening gaat ten koste van de kwaliteit en mindere kwaliteit is geen lang leven beschoren. Bovendien zijn de gevaren voor grondwaterschade door slordige arbeid in de boorput zeer reŰel. De daaruit voortvloeiende kosten kunnen immens zijn. Almaar meer opdrachtgevers zijn zich bewust van deze risico's en houden er bij het gunnen van hun orders wel degelijk rekening mee.

Een stabiele afvoercapaciteit uit technisch onberispelijke putten of zuivere resultaten uit de exploratie van de grond zijn per slot van rekening wat voor de klant van tel is.
Wij mogen er daarom trots op zijn, tal van vooraanstaande ondernemingen te mogen rekenen tot onze klantenkring, die ons herhaaldelijk hun opdrachten toevertrouwen.

Hiertoe behoren gerenommeerde ingenieursbureaus uit verschillende Europese landen, grondstoffenconcerns zoals het Poolse Cuprum, het Duitse RAG of het Franse Elf, chemie- en verfconcerns zoals Bayer, BASF en Evonic, bouwconcerns zoals Hochtief of Strabag. Energiebedrijven zoals Eon en RWE, transportreuzen zoals Deutsche Bahn, TGV of Fraport, verschillende waterschaps- en scheepvaartkantoren alsook meerdere Oostzeehavens. Waterbedrijven zoals het RWW en Gelsenwasser, de Societe des Eaux de l'Est in Frankrijk en het SWDE in BelgiŰ en tevens talrijke merkbedrijven van drankenconcerns zoals AB Inbev, NestlÚ en Coca Cola.
Premiumbrouwerijen zoals Krombacher, Veltins en K÷nig maken deel uit van onze klantenkring, net zoals Langnese-Iglo of de melkbedrijven van het Humana concern.

Op aanvraag zijn wij graag bereid, meer gedetailleerde gegevens over de door ons geleverde diensten te verstrekken.


train

autobahn.1

bruecke

windrd
bayer

koenig pi

rwe
nestle


coca cola


eon

bahnRWW
hochtief


gelsenwasser


krombacher

Deutsch    English    Franšaise    Nederlandse    Polska